Logo-front

Property Management System

IWBFrontDesk tilbyr alle funksjonene du trenger fra en Property Management System (PMS). Egnet for hoteller, herberger, Bed & Breakfast, og mer.

Eiendom styringssystemer - lære mer

Kom i gang i dag

Registrer deg i løpet av minutter. Få opptil 3 måneder gratis når du registrerer deg for et år. Begynne å administrere reservasjoner i løpet av få minutter. Administrere resepsjonen har aldri vært enklere.

Påmelding til IWB resepsjon

Spar penger

Innen minutter, kan du spare fra 40% til 85% for din eiendom styringssystem. Begynne å øke fortjenesten i dag.

Hotel management system, hostel styringssystem, prissetting

Integrert med IWB

Instant World Booking (IWB) er den definitive kilden for booking motorer (for hotell, B & B, og hostel nettsteder), Channel Management, og betalingssystemer for overnatting.

Instant World Booking Bestilling Motorer, betalingssystemer, skranke programvare, kanal ledelse

Integrert med ditt nettsted

Spør om våre lave priser garanti for din nettside Booking Engine. IWBFrontDesk tilbyr full integrasjon med populære booking motorer fra Instant World Booking.

Bestilling Motorer integreres med IWBFrontDesk

Vi presenterer IWBFrontDesk 2,0

Trenger du en fullverdig eiendom styringssystem for hotell, bed & breakfast, eller hostel?


Vil du spare penger?
IWBFrontDesk har blitt fullstendig redesignet fra grunnen av. Lytte til behovene til våre kunder rundt om i verden, vår neste generasjon eiendom management system (PMS) tilbyr alle verktøyene du trenger for din resepsjonen i det 21. århundre.

IWBFrontDesk har nå de funksjonene du ønsker, de verktøyene du trenger, pluss en rent og enkelt grensesnitt som er intuitivt å bruke. Du vil finne det enkelt å utforske og lære alle de funksjonene du ønsker i en svært kort tid. Og er vår full kundestøtte er tilgjengelig for alle dine servicebehov.

Besparelser på 40% til 85%

IWBFrontDesk er betydelig billigere enn mange populære eiendom styringssystemer (resepsjonen programvare). Sammenlign dag.


På Instant World Booking, er et av våre kjerneområder prinsipper som teknologi ikke bare skal gjøre livet ditt enklere og mer effektiv, bør det også redusere kostnadene. IWBFrontDesk oppnår absolutt disse målene.

Prisene på mange konkurrerende systemer øker raskt, noen ganger med en hastighet på 10% eller mer per år. Instant World Booking har tradisjon for å holde prisene stabile, og mye lavere enn de fleste av konkurrentene.

Sammenlign priser med andre populære eiendom styringssystemer.

IWBFrontDesk har blitt fullstendig redesignet fra grunnen av. Lytte til behovene til våre kunder rundt om i verden, vår neste generasjon eiendom management system (PMS) tilbyr alle verktøyene du trenger for din resepsjonen i det 21. århundre. IWBFrontDesk har nå de funksjonene du ønsker, de verktøyene du trenger, pluss en rent og enkelt grensesnitt som er intuitivt å bruke. Du vil finne det enkelt å utforske og lære alle de funksjonene du ønsker i en svært kort tid. Og er vår full kundestøtte er tilgjengelig for alle dine servicebehov.
 
 
Tilgjengelighet Calendar Ledelse
Gjest Ledelse
Reservasjon Ledelse
Attraktiv, ryddig og uanstrengt Interface
Regnskap og rapportering
Fakturaene
Komplett Online Solution (ingen backup)
Full Customer Support
Full integrasjon med Instant World Booking
Full integrasjon med IWB Channel ManagerIWBFrontDesk tilbyr det beste innen eiendom styringssystemer, skranke programvare og hotellreservasjoner.
Instant World Booking gir ende til ende løsninger for hoteller, herberger, og bed & breakfast. Lær mer om våre ledende tjenester, inkludert booking motorer for overnatting nettsteder, Channel Management, og betalingssystemer.  Instant World Booking tjenester