Logo-front

Property Management Systeem

IWBFrontDesk biedt alle functies die je nodig hebt van een Property Management System (PMS). Geschikt voor Hotels, Hostels, Bed & Breakfasts, en nog veel meer.

Property management systemen - meer informatie

Aan de slag Vandaag

Meld je in slechts enkele minuten. Krijg tot 3 maanden gratis wanneer u zich registreert voor een jaar. Start het beheren van reserveringen binnen een paar minuten. Het beheren van uw receptie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Registratie voor IWB Receptie

Bespaar geld

Binnen een paar minuten kon je redden van 40% naar 85% voor uw woning management systeem. Start het verhogen van uw winst vandaag.

Hotel management systeem, hostel management systeem, prijzen

Geïntegreerd met IWB

Instant World Booking (IWB) is de definitieve bron voor boeken motoren (voor hotel, B & B, en hostel websites), Channel Management, en Betaalsystemen voor accommodatie.

Instant World Booking Boeking Motoren, betalingssystemen, receptie software, channel management

Geïntegreerd met uw website

Vraag naar onze lage prijzen voor uw website Booking Engine. IWBFrontDesk biedt volledige integratie met populaire boeken Motoren uit Instant World Booking.

Boeking Motoren integreren met IWBFrontDesk

Introductie IWBFrontDesk 2,0

Noodzaak van een full-featured property management systeem voor uw hotel, bed & breakfast, of hostel?


Wil je geld besparen?
IWBFrontDesk is helemaal opnieuw ontworpen vanaf de grond opgebouwd. Luisteren naar de behoeften van onze klanten over de hele wereld, onze volgende generatie property management systeem (PMS) biedt alle tools die u nodig heeft voor uw receptie in de 21e eeuw.

IWBFrontDesk heeft nu de functies die u wilt, de tools die u nodig hebt, plus een schone en eenvoudige interface die intuïtief te gebruiken. U vindt het gemakkelijk om te verkennen en alles leren over de functies die u wilt in een zeer korte tijd. En, onze volledige klantenondersteuning is beschikbaar voor al uw dienst nodig heeft.

Besparingen van 40% tot 85%

IWBFrontDesk is aanzienlijk goedkoper dan veel populaire property management systemen (de receptie software). Vergelijk vandaag.


Op Instant World Booking, een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat de technologie niet alleen uw leven gemakkelijker en efficiënter, moet ook uw kosten te verlagen. IWBFrontDesk bereikt zeker deze doelstellingen.

De prijzen van veel concurrerende systemen snel toe, soms met een snelheid van 10% of meer per jaar. Instant World Booking heeft een traditie van het houden van de prijzen stabiel, en veel lager dan de meeste van de concurrentie.

Vergelijk prijzen met andere populaire property management systemen.

IWBFrontDesk is helemaal opnieuw ontworpen vanaf de grond opgebouwd. Luisteren naar de behoeften van onze klanten over de hele wereld, onze volgende generatie property management systeem (PMS) biedt alle tools die u nodig heeft voor uw receptie in de 21e eeuw. IWBFrontDesk heeft nu de functies die u wilt, de tools die u nodig hebt, plus een schone en eenvoudige interface die intuïtief te gebruiken. U vindt het gemakkelijk om te verkennen en alles leren over de functies die u wilt in een zeer korte tijd. En, onze volledige klantenondersteuning is beschikbaar voor al uw dienst nodig heeft.
 
 
Beschikbaarheidskalender management
Gast beheer
Reservering management
Aantrekkelijk, overzichtelijk, en Moeiteloze Interface
Financiële administratie en verslaglegging
Billing Verklaringen
Compleet Online oplossingen (geen back-ups)
Volledige Customer Support
Volledige integratie met Instant World Booking
Volledige integratie met IWB Channel ManagerIWBFrontDesk biedt het beste in property management systemen, bij de receptie software en hotelreserveringen.
Instant World Booking biedt end to end oplossingen voor hotels, hostels, en bed & breakfasts. Lees meer over onze toonaangevende diensten, met inbegrip van Boeking Motoren voor huisvesting websites, Channel Management, en betalingssystemen.  Instant World Booking diensten