Logo-front

Property Management System

IWBFrontDesk tarjoaa kaikki tarvitsemasi Property Management System (PMS). Sopii Hotelli, Hostelli, Bed & Breakfast, ja enemmän.

Kiinteistön hallintajärjestelmät - lisätietoja

Aloita jo tänään

Rekisteröidy muutamassa minuutissa. Saat jopa 3 kuukautta ilmaiseksi kun rekisteröidyt vuodessa. Alkavat hallita varauksia muutamassa minuutissa. Hallinta Vastaanotto ei ole koskaan ollut helpompaa.

Ilmoittautuminen IWB vastaanotto

Säästä rahaa

Muutamassa minuutissa, voit olla säästää 40%: sta 85% oman omaisuuden hallintajärjestelmän. Aloita nostamalla voittoja tänään.

Hotel hallintajärjestelmä, hostelli hallintajärjestelmä, hinnoittelu

Integroitu IWB

Instant World Booking (IWB) on ehdoton lähde varaukset Moottorit (hotelli-, B & B, ja hostelli sivustot), Channel Management, ja maksujärjestelmiä majoitusta.

Instant World Booking Varaus Moottorit, maksujärjestelmät, vastaanotto-ohjelmisto, kanavan hallinta

Integroitu Web-sivuston

Kysy HINTATAKUU sivuston Booking Engine. IWBFrontDesk tarjoaa täydellisen integraation suosituin varaukset moottorit Instant World Booking.

Varaus Moottorit integroida IWBFrontDesk

Esittelyssä IWBFrontDesk 2,0

Tarvitsetko monipuolinen omaisuuden hallintajärjestelmä hotelli, bed & breakfast tai hostel?


Haluatko säästää rahaa?
IWBFrontDesk on täysin uudistettu maasta ylös. Kuunteleminen asiakkaiden tarpeisiin ympäri maailmaa, seuraavan sukupolven omaisuuden hallintajärjestelmän (PMS) tarjoaa kaikki työkalut mitä tarvitset vastaanotosta 21. vuosisadalla.

IWBFrontDesk nyt ominaisuuksia haluat, työkalut tarvitset, sekä puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä on intuitiivinen käyttää. Löydät helposti tutkia ja oppia kaikki ominaisuuksia haluat hyvin lyhyessä ajassa. Ja meidän täysi asiakastuki on saatavilla kaikkiin palvelutarpeisiin.

Säästö 40% 85%

IWBFrontDesk on huomattavasti halvempaa kuin monia suosittuja omaisuuden hallintajärjestelmiä (vastaanotossa ohjelmistot). Vertaa tänään.


Klo Instant World Booking yksi keskeisimmistä periaatteista on, että tekniikka ei pitäisi vain tehdä elämästä helpompaa ja tehokkaampaa, sen pitäisi myös vähentää kustannuksia. IWBFrontDesk varmasti saavuttaa nämä tavoitteet.

Hinnat monien kilpailevien järjestelmien kasvavat nopeasti, joskus on 10% tai enemmän vuodessa. Instant World Booking on perinne pitää hinnat vakaina, ja paljon pienempi kuin useimmat kilpailun.

Vertaile hintoja kanssa muita suosittuja omaisuuden hallintajärjestelmiä.

IWBFrontDesk on täysin uudistettu maasta ylös. Kuunteleminen asiakkaiden tarpeisiin ympäri maailmaa, seuraavan sukupolven omaisuuden hallintajärjestelmän (PMS) tarjoaa kaikki työkalut mitä tarvitset vastaanotosta 21. vuosisadalla. IWBFrontDesk nyt ominaisuuksia haluat, työkalut tarvitset, sekä puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä on intuitiivinen käyttää. Löydät helposti tutkia ja oppia kaikki ominaisuuksia haluat hyvin lyhyessä ajassa. Ja meidän täysi asiakastuki on saatavilla kaikkiin palvelutarpeisiin.
 
 
Varauskalenteri hallinta
Vieras hallinta
Varaus hallinta
Houkutteleva, linjakas ja vaivattomasti Interface
Kirjanpito ja raportointi
Laskutustiliotteiden
Complete Online Ratkaisu (no varmuuskopiot)
Full Asiakastuki
Täysi integrointi Instant World Booking
Täysi integrointi IWB Channel ManagerIWBFrontDesk tarjoaa parasta omaisuuden hallintajärjestelmiä, vastaanotto-ohjelmisto, ja hotellivaraukset.
Instant World Booking tarjoaa päittäin ratkaisuja hotellit, hostellit, ja bed & breakfast. Lue lisää johtavaa, mukaan lukien varaukset Moottorit majoitusta sivustoja, Channel Management ja maksujärjestelmän.  Instant World Booking palvelut