Logo-front

Property Management System

IWBFrontDesk tilbyder alle de funktioner, du har brug for fra en Property Management System (PMS). Velegnet til hoteller, vandrerhjem, Bed & Breakfast, og meget mere.

Ejendom management systemer - lær mere

Kom i gang i dag

Tilmeld dig på få minutter. Få op til 3 måneders gratis når du tilmelder dig et år. Begynde at styre forbehold inden for få minutter. Administration af din receptionen har aldrig været nemmere.

Tilmelding til IWB Front Desk

Spar penge

Inden for få minutter, kan du blive spare fra 40% til 85% for din ejendom management system. Start øge din indtjening i dag.

Hotel management system, vandrehjem management system, prissætning

Integreret med IWB

Instant World Booking (IWB) er den ultimative kilde til Booking Engines (for hotel, B & B, og hostel websteder), Channel Management, og betalingssystemer for indkvartering.

Instant World Booking Booking Engines, betalingssystemer, receptionen software, kanal ledelse

Integreret med din hjemmeside

Spørg om vores lave pris garanti til din hjemmeside Booking Engine. IWBFrontDesk tilbyder fuld integration med populære Booking Engines fra Instant World Booking.

Booking Engines integreres med IWBFrontDesk

Introduktion IWBFrontDesk 2,0

Har du brug for en komplet ejendom management system til dit hotel, bed & breakfast eller hostel?


Vil du spare penge?
IWBFrontDesk er blevet fuldstændig redesignet fra jorden op. Lytte til de behov, vores kunder rundt om i verden, vores næste generation af ejendom management system (PMS) tilbyder alle de værktøjer du skal bruge til din receptionen i det 21. århundrede.

IWBFrontDesk nu har de funktioner, du ønsker, de redskaber du har brug for, plus en ren og enkel grænseflade, der er intuitiv at bruge. Du vil finde det let at udforske og lære alle de funktioner, du ønsker i en meget kort tid. Og vores fulde kundesupport er tilgængelig for alle dine servicebehov.

Besparelse på 40% til 85%

IWBFrontDesk er betydeligt billigere end mange populære ejendom management systemer (receptionen software). Sammenlign dag.


Hos Instant World Booking, er et af vores grundprincipper, at teknologien ikke kun skal gøre dit liv lettere og mere effektiv, bør det også reducere dine omkostninger. IWBFrontDesk sikkert opnår disse mål.

Priserne på mange konkurrerende systemer er hastigt stigende, undertiden med en sats på 10% eller mere om året. Instant World Booking har en tradition for at holde priserne stabile, og meget lavere end de fleste af konkurrenterne.

Sammenlign priser med andre populære ejendom management systemer.

IWBFrontDesk er blevet fuldstændig redesignet fra jorden op. Lytte til de behov, vores kunder rundt om i verden, vores næste generation af ejendom management system (PMS) tilbyder alle de værktøjer du skal bruge til din receptionen i det 21. århundrede. IWBFrontDesk nu har de funktioner, du ønsker, de redskaber du har brug for, plus en ren og enkel grænseflade, der er intuitiv at bruge. Du vil finde det let at udforske og lære alle de funktioner, du ønsker i en meget kort tid. Og vores fulde kundesupport er tilgængelig for alle dine servicebehov.
 
 
Tilgængelighed Kalender Management
Guest Management
Reservation Management
Attraktiv, overskueligt, og ubesværet interface
Regnskabs-og rapporteringssystemer
Faktureringsopgørelser
Komplet online-løsning (ingen backups)
Fuld kundesupport
Fuld integration med Instant World Booking
Fuld integration med IWB Channel ManagerIWBFrontDesk tilbyder det bedste i ejendom management systemer, receptionen software og reserverer hotel.
Instant World Booking giver ende til løsninger til hoteller, vandrehjem, og bed & breakfasts. Læs mere om vores førende tjenester, herunder booking motorer til indkvartering hjemmesider, Channel Management og betalingssystemer.  Instant World Booking tjenester